Dakwerken

Platte - en hellende daken met de grootste zorg geplaatst, perfect geïsoleerd en onderhouden/hersteld. Kortom, de meest complete dakservice voor alle soorten dakwerken.

 

Plat dak

Hellend dak

Dakisolatie

Dakrenovatie

Controle en onderhoud

Platte daken.
onze specialiteit.

Heeft u een boontje voor platte daken? Terecht. Zo gebruikt u de grondoppervlakte op uw bovenverdieping optimaal én u geeft uw pand een strakke look. Bovendien is een plat dak meestal ook iets goedkoper dan een hellend dak, maar daar blijft het niet bij. Een plat dak biedt nog heel wat voordelen die u zeker zullen overtuigen om voor dit type dak te kiezen.

Plat dakGratis offerte

Een hellend dak, dé klassieker in Vlaanderen.

Een hellend dak geeft een traditionele look aan je woning en zorgt voor extra ruimte. Je kan ervoor kiezen om deze in te richten als opbergrruimte, extra slaapkamer ... de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies tussen dakpannen of leien en wij doen de rest!

Onze aanpakGratis Offerte

Dakrenovatie, want uw dak verdient een facelift!

Zelfs het beste dak ontsnapt niet aan de tand des tijds. Is uw dak toe aan een grondig onderhoud of een kleine opknapbeurt? Dankzij RT&S herleeft uw dak zijn gloriedagen van weleer, zodat u nog jarenlang zorgeloos kan genieten van uw dak.

Onze aanpakGratis Offerte

Dakisolatie?
Goed voor uw portemonnee!

Besparen op uw energiefactuur? Eenvoudiger dan u denkt! Kies gewoon voor... dakisolatie. Zo houdt u uw woning 's zomers heerlijk fris en 's winters lekker warm. Dat betekent dan: minder stoken, wat goed is voor uw portemonnee én het milieu. RT&S daken isoleert uw dak volgens de nieuwste technieken, waardoor u voor jaren gebeiteld zit.

Onze AanpakGratis Offerte

Controle en onderhoud, want voorkomen is beter dan genezen!

Uw dak grondig en regelmatig onderhouden voorkomt dat er vroegtijdige slijtage optreedt. Het verlengt de levensduur van uw dak gemakkelijk met 10 jaar. Door te anticiperen op mogelijke scheuren, lekken, mos en andere dakkwaaltjes verhoogt u dus het rendement van uw dak. Een kleine investering waar op lange termijn maximaal rendement uit voortvloeit.

Onze aanpakGratis Offerte
Onze klanten zeggen

  Uitvoering volgens plan binnen de afgesproken termijn. En heel correcte prijs. Kortom, super tevreden!

  Abdij Dendermonde
  Gratis Offerte

  Beste mensen van de firma RT&S, Hartelijk dank voor de vriendelijke en vlugge bediening & herstelling van mijn dak na de stormschade. Dikke merci aan al wie mij van dienst was!

  Particulier in Aalst
  Gratis Offerte

  Door een onvoorzien lek konden we moeilijk klanten ontvangen in onze toonzaal. Dankzij de snelle bijstand van RT&S was ons probleem heel snel verholpen en sindsdien geen enkel druppeltje meer gehad. Merci mannen!

  Zaakvoerder Mark D. B.
  Gratis Offerte