RTS: uw partner voor elk bedrijfspand

  Wij plaatsen daken van alle denkbare oppervlakten. Ons team deed bijvoorbeeld het dak van de Nekkerhallen in Mechelen, toch goed voor meer dan 18.000 vierkante meter.

   Controle

   Onderhoud

   Dakrenovatie

   Controle

   Hoe voorkom je problemen met het dak? Door te anticiperen en regelmatige controles op geregelde tijdstippen in te plannen. Eventuele gebreken worden op tijd gespot, zwaktes blootgelegd nog voor ze uitgroeien tot een lek.

    

   Ons team komt langs voor een volledige check-up van het dak van uw bedrijfspand. En natuurlijk krijgt u ook een rapportage van hun bevindingen.

   Onze aanpakContacteer ons

   Onderhoud

   Bij bedrijfsgebouwen gaat het meestal om grote oppervlakten. De kans is dan ook groter dat er scheuren of lekken optreden. Of er zit bijvoorbeeld mos of andere aanslag op uw dak. Goed en regelmatig onderhoud voorkomt dat er vroegtijdige slijtage optreedt. Het verlengt de levensduur van uw dak gemakkelijk met 10 jaar.

   Vuil afvoeren
   Waterdichtheid testen
   Dakgoten reinigen
   Onze aanpakContacteer ons

   Dakrenovatie

   Kampt uw gebouw met aanhoudende en vergaande dakproblemen die jammer genoeg niet op te lossen zijn met basisonderhoud? Dan laat u best uw dak renoveren door een professional voordat de situatie escaleert. Dankzij RT&S herleeft uw dak zijn tweede jeugd!

   Onze aanpakContacteer ons

   Realisaties voor bedrijven

   Onze klanten zeggen

    Uitvoering volgens plan binnen de afgesproken termijn. En heel correcte prijs. Kortom, super tevreden!

    Abdij Dendermonde
    Gratis Offerte

    Beste mensen van de firma RT&S, Hartelijk dank voor de vriendelijke en vlugge bediening & herstelling van mijn dak na de stormschade. Dikke merci aan al wie mij van dienst was!

    Particulier in Aalst
    Gratis Offerte

    Door een onvoorzien lek konden we moeilijk klanten ontvangen in onze toonzaal. Dankzij de snelle bijstand van RT&S was ons probleem heel snel verholpen en sindsdien geen enkel druppeltje meer gehad. Merci mannen!

    Zaakvoerder Mark D. B.
    Gratis Offerte