RTS: uw partner voor elk bedrijfspand

  Wij plaatsen daken van alle denkbare oppervlakten. Ons team deed bijvoorbeeld het dak van de Nekkerhallen in Mechelen, toch goed voor meer dan 18.000 vierkante meter.

   Plat dak

   Controle & onderhoud

   Dakrenovatie

   RT&S, de specialist voor platte daken van bedrijfsgebouwen

   RT&S neemt de tijd om samen met u en/of uw architect aan tafel te gaan zitten en uw bouwplan in detail te bekijken. Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossingen, zowel technisch als esthetisch en uiteraard ook wat de keuze van de materialen betreft.

   Onze aanpakContacteer ons

   Controle & onderhoud

   Bij bedrijfsgebouwen gaat het meestal om grote oppervlakten. De kans is dan ook groter dat er scheuren of lekken optreden. Of er zit bijvoorbeeld mos of andere aanslag op uw dak. Goed en regelmatig onderhoud voorkomt dat er vroegtijdige slijtage optreedt. Het verlengt de levensduur van uw dak gemakkelijk met 10 jaar.

   Vuil afvoeren
   Waterdichtheid testen
   Dakgoten reinigen
   Onze aanpakContacteer ons

   Dakrenovatie

   Kampt uw gebouw met aanhoudende en vergaande dakproblemen die jammer genoeg niet op te lossen zijn met basisonderhoud? Dan laat u best uw dak renoveren door een professional voordat de situatie escaleert. Dankzij RT&S herleeft uw dak zijn tweede jeugd!

   Onze aanpakContacteer ons

   Realisaties voor bedrijven

   Onze klanten zeggen

    Uitvoering volgens plan binnen de afgesproken termijn. En heel correcte prijs. Kortom, super tevreden!

    Abdij Dendermonde
    Gratis Offerte

    Beste mensen van de firma RT&S, Hartelijk dank voor de vriendelijke en vlugge bediening & herstelling van mijn dak na de stormschade. Dikke merci aan al wie mij van dienst was!

    Particulier in Aalst
    Gratis Offerte

    Door een onvoorzien lek konden we moeilijk klanten ontvangen in onze toonzaal. Dankzij de snelle bijstand van RT&S was ons probleem heel snel verholpen en sindsdien geen enkel druppeltje meer gehad. Merci mannen!

    Zaakvoerder Mark D. B.
    Gratis Offerte