Nieuws

Benieuwd naar het dak waar we nu op zitten? Waarmee we nu bezig zijn? Neem dan zeker een kijkje hieronder.

Invloed van warm weer op een plat dak

Heel wat mensen onderschatten de invloed van hitte op een dak, en in het bijzonder op een plat dak. Wij geven u in dit blogbericht alvast enkele inzichten mee over warm weer en de gevolgen ervan op uw plat dak.
Lees meer

Een plat dak: de nieuwe plaats voor levensgenieters!

Heb je ook nood aan meer buitenruimte en beschik je over een plat dak? Dan wordt deze plaats in no-time je favoriete stekje. Ontdek in deze blog de nieuwste trends op platte daken en tover je plat dak om tot een groen paradijs!

Lees meer
soorten dakbedekking

Ontdek de verschillende soorten dakafdichting voor platte daken (PIB - EPDM - PVC)

Ontdek in dit blogbericht de belangrijkste verschillen tussen de soorten dakbedekkingen en laat je bijstaan door RT&S Daken om tot de beste keuze voor jouw situatie te komen.

Lees meer

Uw plat dak onderhouden in 4 stappen

Ontdek de vier praktische tips om uw plat dak volledig te onderhouden.
Lees meer

4 goede redenen om een lichtkoepel te plaatsen op uw plat dak

U denkt eraan om een lichtkoepel in uw plat dak te laten plaatsen, maar u weet niet of het wel de juiste investering is. Net als bij het vervangen van uw plat dak zijn er verschillende factoren om in overweging te brengen.
Lees meer
groendak

Groendak, een aanwinst voor uw gebouw

Groendaken: je ziet ze meer en meer opduiken in het straatbeeld. Ontdek hier de vier redenen waarom een groendak een aanwinst is voor uw gebouw.
Lees meer
Onze klanten zeggen

  Uitvoering volgens plan binnen de afgesproken termijn. En heel correcte prijs. Kortom, super tevreden!

  Abdij Dendermonde
  Gratis Offerte

  Beste mensen van de firma RT&S, Hartelijk dank voor de vriendelijke en vlugge bediening & herstelling van mijn dak na de stormschade. Dikke merci aan al wie mij van dienst was!

  Particulier in Aalst
  Gratis Offerte

  Door een onvoorzien lek konden we moeilijk klanten ontvangen in onze toonzaal. Dankzij de snelle bijstand van RT&S was ons probleem heel snel verholpen en sindsdien geen enkel druppeltje meer gehad. Merci mannen!

  Zaakvoerder Mark D. B.
  Gratis Offerte