Dakrenovatie

Is het dak van uw woning of bedrijfsgebouw toe aan een flinke opknapbeurt? Wilt u uw dak vernieuwen, uw dak isoleren of EPDM plaatsen? Iedere dakdekker van RT&S beschikt over de nodige kennis en jarenlange uitvoerende expertise om uw dakwerken tot een goed eind te brengen, en daar hoort dakrenovatie uiteraard ook bij.


Klaar om uw dak een tweede leven in te blazen?

Ik wil een gratis offerte

Out of sight, out of mind - dat geldt ook voor uw dak.

Een dak renoveren is niet iets waar u dagelijks aan denkt, tot het te laat is natuurlijk. Vermijdt de onweersbui die, misschien wel iets te letterlijk, boven uw hoofd hangt. RT&S helpt graag met allerlei renovatiewerkenbij projecten zoals onder andere:

  • Lekkage dak
  • EPDM plaatsen
  • Dakgoot vervangen
  • Plat dak isoleren
  • Dakpannen vervangen

Verschillende soorten daken vergen een speciale aanpak. Uw dak isoleren, een zinken goot plaatsen of het vervangen van oude dakpannen - het zijn diverse klusjes waarvoor u beter op safe speelt en een vakman inschakelt. Een ongelukje is namelijk snel gebeurd, en een nieuw dak laten plaatsen kost natuurlijk aanzienlijk meer dan uw huidig dak laten renoveren. Een oplossing op maat nodig? Contacteer ons vrijblijvend om een gratis offerte te ontvangen.