Dakrenovatie


Is het dak van uw woning of bedrijfsgebouw toe aan een flinke opknapbeurt? Wilt u uw dak vernieuwen, uw dak isoleren of EPDM plaatsen? Iedere dakdekker van RT&S beschikt over de nodige kennis en jarenlange uitvoerende expertise om uw dakwerken tot een goed eind te brengen, en daar hoort dakrenovatie uiteraard ook bij.

Klaar om uw dak een tweede leven in te blazen?

Ik wil een gratis offerte

Tijdig laten renoveren

Een dak renoveren is niet iets waar u dagelijks aan denkt, tot het te laat is natuurlijk. Uit het oog zou niet het hart mogen zijn, dat geldt ook voor uw dak. Platte daken zijn moeilijker zichtbaar van op de grond waardoor de onderhoudsbeurt of controle wel eens vergeten wordt. Vermijd de onweersbui die, misschien wel iets te letterlijk, boven uw hoofd hangt. RT&S helpt graag met allerlei renovatiewerken bij projecten zoals onder andere:

  • Lekkage dak
  • EPDM plaatsen
  • Dakgoot vervangen
  • Plat dak isoleren
  • Dakpannen vervangen

Verschillende soorten daken vergen een speciale aanpak. Uw dak isoleren, een zinken goot plaatsen, controleren van de dakbedekking of het vervangen van oude dakpannen - het zijn diverse klusjes waarvoor u beter op safe speelt en een vakman inschakelt. Een ongelukje is namelijk snel gebeurd, en een nieuw dak laten plaatsen kost natuurlijk aanzienlijk meer dan uw huidig dak laten renoveren. Een oplossing op maat nodig? Contacteer ons vrijblijvend om een gratis offerte te ontvangen.