Aanleg plat dak gezinswoning te Gijzegem

Bij RT&S Daken schrikken we niet terug voor uitdagende projecten, zoals de aanleg van dit plat dak van deze charmante nieuwbouwwoning in Gijzegem. Onze expertise kwam hier volledig tot uiting, waarbij diverse aspecten van het dak met uiterste zorg werden aangepakt, resulterend in een adembenemend resultaat.

 

 
 

Plat dak met verfijnde afwerking

Dit nieuwe platte dak bestaat uit een dampscherm, hoogwaardige PIR-isolatie en duurzame dakbedekking Rhepanol® hfk. Deze hoogwaardige materialen werden gecombineerd met een esthetisch aantrekkelijke afwerking van grind en buitenboorden.

Wat dit project werkelijk onderscheidt, is de aandacht voor de verfijnde afwerking. Aluminium dakwanden werden toegevoegd voor een eigentijdse uitstraling, terwijl zinken afvoerbuizen naadloos in het geheel integreerden. Het resultaat is verbluffend: een dak dat niet enkel waterdicht en geïsoleerd is, maar tevens een esthetisch hoogstandje.

 

Duurzaamheid en lange levensduur

Duurzaamheid en een lange levensduur stonden centraal in dit project. Dankzij hoogwaardige, uv-bestendige dakfolie behoudt dit dak zijn waterdichtheid zelfs na langdurige blootstelling aan UV-stralen. Bovendien zetten we in op waterrecuperatie, waarbij afgevoerd water zorgvuldig wordt opgevangen in een waterput voor hergebruik.

Kortom een project dat omschreven kan worden als vakmanschap, duurzaamheid en bewuste esthetische keuzes.

Benieuwd wat RT&S Daken voor jouw dak kan betekenen? Laat je inspireren en contacteer ons vrijblijvend om jouw project te bespreken!