Hellend dak woning te Voorde

Dit dakrenovatieproject in Voorde was gericht op een gezinswoning met een hellend dak van 100 m² dat dringend behoefte had aan een modernisering en een meer duurzame aanpak. De renovatie werd uitgevoerd binnen een strakke planning van slechts twee weken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of esthetiek. Een van de belangrijke aspecten van dit project was de focus op duurzaamheid. Naast het esthetisch oogpunt van de door de klant gekozen pannen, biedt het nieuwe dak ook mogelijkheden voor waterrecuperatie, wat zowel ecologisch als economisch voordelig is.

 

 
 

Technische specificaties van het hellend dak

RT&S Daken nam voor deze gezinswoning te Voorde de renovatie van het hellend dak onder handen. De pannen op het bestaande dak werden vervangen. Daarnaast werden de dakgoten bekleed met dakbedekking Rhepanol® hfk. Als afwerking werden de oversteken uitgewerkt in cederhout voor een rustieke look.

Deze projectrealisatie in Voorde toont weer eens aan dat RT&S Daken het juiste adres is voor al uw dakrenovatiebehoeften, waarbij we vakmanschap, snelheid en duurzaamheid weten te combineren. Benieuwd wat RT&S Daken voor jouw dak kan betekenen? Laat je inspireren en contacteer ons vrijblijvend om jouw project te bespreken!