Plat dak woning te Zottegem

Renovatieprojecten komen in allerlei vormen en maten, maar ze worden zelden zo dringend als na het oplopen van stormschade. Voor een gezinswoning in Zottegem werd RT&S Daken ingeschakeld om niet alleen de beschadigingen te herstellen, maar ook om de woning weer toekomstbestendig te maken. Door slimme voorbereiding, gebruik van hoogwaardige materialen en een ongeëvenaarde efficiëntie, werd dit project in een recordtijd van slechts drie dagen afgerond.

 

 
 

Renovatie in 3 dagen na stormschade plat dak

RT&S Daken nam voor deze gezinswoning te Zottegem volgende zaken onder handen:

  • De dakstructuur is verwijderd tot aan de hellingschape vanwege schade door een storm.
  • Eerst werd de beschadigde gevelsteen hersteld om een solide basis te creëren.
  • Vervolgens is het plat dak geïnstalleerd met een structuur bestaande uit een dampscherm, PIR-isolatie en RESITRIX® EPDM dakbedekking.
  • Als finishing touch is het dak bedekt met grind en zijn de dakranden afgewerkt met een aluminium profiel.

RT&S Daken werkt voor de meeste materialen met een stock waardoor er zeer snel kon worden gehandeld nadat er aan deze woning stormschade was opgelopen. De klant werd zeer snel geholpen bij het contact opnemen met RT&S Daken en de dakwerken zelf werden op 3 dagen voltooid.

Deze projectrealisatie in Voorde toont weer eens aan dat RT&S Daken het juiste adres is voor al uw dakrenovatiebehoeften, waarbij we vakmanschap, snelheid en duurzaamheid weten te combineren. Benieuwd wat RT&S Daken voor jouw dak kan betekenen? Laat je inspireren en contacteer ons vrijblijvend om jouw project te bespreken!